BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: $國王~

[討論]你地鐘意挑人邊關ga?

碧驚目一郎  在 2005-6-21 09:06 PM 發表:

我未試過練秋明.......等我練好碓冰再練秋明哈..........

你碓冰跑幾多ar????
回復

我咩場都好屎的
我要係地教我玩架
回復

碧驚目一郎  在 2005-6-21 21:06 發表:

我未試過練秋明.......等我練好碓冰再練秋明哈..........

一齊丫~[05]
回復

$國王~  在 2005-6-21 19:12 發表:

我唔擦己經玩到3:06:9xx....

秋名係咁多關之仲最要技術ge一關
  如果你連線位都未食好,就開始鍊埋d咁ge技術
  你幾時先得快呀.....

信我啦~~~   有99. ...

練好out-in-out自
再用d上級d ge技術
不過擦交擦得吾好會推頭
擦交係好好用...確冰吾擦吾得
我ps2個秋下2'56係用左好多擦交的..
仲有得快下
回復

唔係摖交先會推頭ga   你試下轉彎+break啦~
            都係會ga

但係我覺得break易控制好多囉~  
而且就算你用完擦交都要+少少break ga la
咁點解唔練好d break先姐~

碓冰我試過唔用擦交
 淨用break  玩到51
 依家用埋擦交都係50 ja

原因就係線位仲未夠.....  

所以都一句講曬
   唔好用擦交住啦
   慢慢媡下d out in out都未遲啦
  係咪先~   out in out覺得自己都ok ge
  咪開始練in out in out啦

再ok埋  再用5波技同摖交都未遲啦

擦交其實唔係快好少ga ja
      你食靚d線位  d時間己經番黎啦~
回復

rx-8確冰吾擦好難過c121..><''
好想快d入49呀...^^''nn[ Last edited by ~KeItH~ on 2005-6-22 at 04:42 AM ]
回復

練out in out最好搵e下黎練......如果囉唔盡最後結果就梗係撞梗........
回復

其實8方都得...吾係好難玩..==''
你土[土反]out-in-out吾好都一定抄...
不過e下都係~
回復

~KeItH~  在 2005-6-23 12:04 AM 發表:

其實8方都得...吾係好難玩..==''
你土[土反]out-in-out吾好都一定抄...
不過e下都係~

土阪我最多抄一個彎..............如果唔係就係囉唔倒線位果度差d時間
回復

有冇人可以解釋上邊哥d英文係咩意思ar>......??
回復

out-in-out.....??
回復

咸甘桔  在 2005-6-23 06:09 PM 發表:

有冇人可以解釋上邊哥d英文係咩意思ar>......??

out - in - out ...外線...過彎時食住內線...之後出返外線
in - out - in ...俗稱"逆甩"...姐係車頭入彎...
out - out -out......俗稱"炒曬"
回復

哦哦哦....唔該曬........
回復

碧驚目一郎  在 2005-6-22 07:41 AM 發表:

練out in out最好搵e下黎練......如果囉唔盡最後結果就梗係撞梗........

我個人覺得係碓冰練out in out同逆甩係最好不過
因為條路夠曬寬  有足夠ge時間比你做準備
跟住就係赤城,因為赤城根本上係冇分車種咁仔
唔會好似秋名咁難轉彎  更加唔會好似八方原咁
        一陣間就到第二個彎

e伊下.... 我覺得有d似正丸
如果你&#25886;左頭車ge話  都贏左6,7成啦~

佢d彎又榨喎  而且差唔多個個都係u字彎 新手練out in out有d難度......  (個人意見,唔&#21873;ge話大家指點下啦)
回復

$國王~  在 2005-6-23 20:32 發表:

我個人覺得係碓冰練out in out同逆甩係最好不過
因為條路夠曬寬  有足夠ge時間比你做準備
跟住就係赤城,因為赤城根本上係冇分車種咁仔
唔會好似秋名咁難轉彎  更加唔會好似八方原咁
     ...

挑人妙2仲屈呀...
起卡你爆贏左你基本甘有9成贏....
吾識玩戈d吾計
回復