BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 天殺孤星

特警QS2000裝甲車

可恨ge美國佬~~
碧驚目一郎  在 2005-6-18 10:15 AM 發表:

台灣上次好似花費左好多錢買美國n年後的戰機.......

等到造好d戰機.....中國已經響台灣登陸左啦
乜唔係買左d n年前ge戰機咩~~
天殺孤星  在 2005-6-18 12:47 PM 發表:

等到造好d戰機.....中國已經響台灣登陸左啦

你講錯了......
台灣花咁多錢買美國n年後ge戰機係因為想同美國打關係......有咩事美國都幫佢...因為佢地有商客之稱.....台灣花咁多錢最終目的就在這......

人人都知n年後ge飛機都唔方好得去邊啦........比都唔買啦...係要都要d新嫁啦下話
都係唔明你講咩~~
簡直來說台灣係同美國打關係
碧驚目一郎  在 2005-6-18 03:01 PM 發表:

簡直來說台灣係同美國打關係

所以話可恨ge美國佬[10]~~離間中國同台灣~~[20]
:+:暴力熊仔:+:  在 2005-6-18 09:12 PM 發表:

所以話可恨ge美國佬[10]~~離間中國同台灣~~[20]

是可恨的陳水扁 .....

看來不來一場戰爭是不行的

其實中國如果打都是以速戰速決為主等美國收到消息 中國已經全面占領台灣

但這樣做就會羲牲好多市民 如果打得慢 美國又幫拖 加上在台灣登陸不是開玩笑

地勢易守難攻 中國要就亂炮狂轟然後搶灘 要就用人海戰術 估計也要死一萬人
天殺孤星  在 2005-6-19 01:11 AM 發表:

是可恨的陳水扁 .....

看來不來一場戰爭是不行的

其實中國如果打都是以速戰速決為主等美國收到消息 中國已經全面占領台灣

但這樣做就會羲牲好多市民 如果打得慢 美國又幫拖 加上在台灣登陸不是開玩笑

...

我記上網見過話中國打台灣只雖要幾個喎~~[20]
:+:暴力熊仔:+:  在 2005-6-19 08:16 AM 發表:

我記上網見過話中國打台灣只雖要幾個喎~~[20]

我都見過 個條友低b 咁樣對d同胞 他話"先用大炮飛彈狂轟台南和台北 再用戰機在上空攻擊 然後搶灘 死傷都多也不過十人 "

但搶到又有什麼用? 都已經變左荒島啦
其實最重要係和平統一
豬仔只愛笨kit  在 2005-6-19 12:27 PM 發表:

其實最重要係和平統一

咁又係ge~~
和平統一 [13]
但係如果美國繼續係度玩野...

我諗都好難
豬仔只愛笨kit  在 2005-6-19 12:31 PM 發表:

但係如果美國繼續係度玩野...

我諗都好難

咁咪唔打台灣打美國先囉~[01]
:+:暴力熊仔:+:  在 2005-6-19 07:26 PM 發表:

咁咪唔打台灣打美國先囉~[01]

你講呀? 你有無分析過世界勢力圖呀?

等我黎講下如何可以打美國啦! 首先武力征服台灣在台灣大量建立中國海軍 然後

產平日本 建立一條東方戰線.... 和俄羅斯合作 再拉攏德國(德國人其實都好憎美國佬) 征服歐洲(但美國一定會幫拖) 但有德國和俄羅斯幫拖 美國佬響歐洲會win的機會好微

最難就是要越洋打美國 最好就以南美為登陸地點 然後一直打到北美

(本人計算過le個計劃的可行性大約是10%到)

所以要打美國簡直就是痴人說夢 除非中國有一個希特勒啦~