BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4815|回復: 76

頭文字D ARCADE STAGE Ver.3

我黎左啦師傅仔...
k7i3n1  在 2005-6-10 01:02 PM 發表:

我黎左啦師傅仔...

你去下其他區玩下啦都得嫁.....迷惘戀愛 或者 生命之匙 都得嫁......
hoho......
    我都黎左la....
hi~   
呢到邊個有上開IR?
~KeItH~  在 2005-6-12 10:12 PM 發表:

呢到邊個有上開IR?

我上過一次...係我仲好無知既時侯...我post過1次上過...不過個紀錄慢到唔見得人...
有冇人可以教下我點上ir...
我真係唔識
$國王~  在 2005-6-13 19:25 發表:

有冇人可以教下我點上ir...
我真係唔識

Q:如何登錄IR:
A:方法如下↓
i) 抄低每次TA完之後既code
ii) 去segarosso 網 ranking既page
iii) 先選第三項

iv) 輸入你車卡既名、車卡號碼、其中一個該車既TA code,同埋一個電郵信箱
v) 之後靜待segarosso send 一個driver id去你之前留低既電郵信箱
vi) 再去ranking page選第四項
vii) 輸入你既driver id
viii) 再輸入TA CODE

PS:呢一個DRIVER ID己經代表左你架車,若果你同一架車有一個新既record 時,可省卻(i)~(v),直接去第(vi)step 就可以

2)
Q:甚麼是TA CODE、車卡號碼又是甚麼?
A:TA CODE就是當玩家每完成一次計時模式之後,都會係螢幕上出現的一組數字,格式是 xxx-xxxx-xxxx-xxx,只會有“#”、“*”同數字構成。
車卡號碼就是車卡編號,每一張卡都會有,在車卡上車名的右手邊印有一個key字,旁邊那3個位的數字就是車卡編號。或者玩家會奇怪車卡號碼可能有機會重覆,沒錯,車卡編碼機會重覆,但不會有任何影響。

from: 最速傳說討論區
大家快d打多d record出黎登啦~~~~~~ ^^
不如你幫我整啦.........
車名: K-STI         KEY: 534
E-MAIL: stanley8616233@yahoo.com.hk.
~KeItH~  在 2005-6-13 11:01 PM 發表:

Q:如何登錄IR:
A:方法如下↓
i) 抄低每次TA完之後既code
ii) 去segarosso 網 ranking既page
iii) 先選第三項

iv) 輸入你車卡既名、車卡號碼、其中一個該車既TA code,同埋一個電郵信箱
v) 之後靜 ...

thanks~
碧驚目一郎  在 2005-6-14 11:31 發表:

不如你幫我整啦.........
車名: K-STI         KEY: 534
E-MAIL: stanley8616233@yahoo.com.hk.

你比個ta code我先啦,如果吾係整吾到架~ ^^
仲有~咩車黎架?
如果大家上ir
請用呢個e-mail
www.tekkenzaibatsu.com
去右下'各'sign in
use
ame:kingteamkeith
password:kingteam
呢個e-mail一定得!!
我邊有咁勁入到ir呀...