BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ☆~友情~

以前見過面ge朋友仔~

關閉 [複製鏈接]
           我好似18號先考完WO,,,,,,

唉,,好多人都放假LA"""

正1垃圾SCH,,,水準又唔係高過人WO,,
〝承諾☆心淡ˊ/  在 2005-6-4 11:47 PM 發表:

我好似18號先考完WO,,,,,,

唉,,好多人都放假LA"""

正1垃圾SCH,,,水準又唔係高過人WO,,

我地係咪13號sin考ya ...??

炸炸林咪好lo ...
嗯~我以為濠江已經夠慢架la~點知原來em仲慢喎
每一級ge考試時間都唔係太一樣ga.....
            你地早過我地小小lo ...
一個星期左右la~
             係丫~+ 油丫友情 ...,,
原來咁快就畢業LA><”
嗯嗯.......咁快就完成初中歷程la..........
諗番轉頭~時間過得都幾快架`真係眨下眼就一年架la........
~:+:波波:+:~  在 2005-6-5 07:20 PM 發表:

嗯嗯.......咁快就完成初中歷程la..........
諗番轉頭~時間過得都幾快架`真係眨下眼就一年架la........

一起迎接高中啦~~
..............你都升高三la我而家先升高一..............
呵呵......高三好辛苦架 都是高一柔閒d
       TO杰杰:係AR"""13號先考,,,
           真係麻煩GA""D書又教唔晒WO..進度又慢WO,,

TO波波:係LU,,,唉""蝕左成個星期比佢,,,

TO友情:你地考畢業試丫MA"""

TO波波:終於有人同我1樣覺得過得好快,,
             我問其他人覺得今年過得快唔快,,
             竟然話我咪又係咁>V<"

天殺孤星  在 2005-6-5 08:59 PM 發表:

呵呵......高三好辛苦架 都是高一柔閒d

咁你要努力d la.....
〝承諾☆心淡ˊ/  在 2005-6-5 10:51 PM 發表:

TO杰杰:係AR"""13號先考,,,
           真係麻煩GA""D書又教唔晒WO..進度又慢WO,,

TO波波:係LU,,,唉""蝕左成個星期比佢,,,

...

我終於搵到同道中人la
     ~~→hehe←