BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1527|回復: 17

★"*音樂會*".`;`;'

關閉 [複製鏈接]
              除左第1首之外,,

都ng係好悶je,,

個指揮好抵死ar,,

聽完之後出去外面等車,,

wa,,凍到丫,,

等左勁耐ar,,

&&,,2信d人幾賤ar!

1見有車黎就個個跑去.,,

明明架車唔應該佢地上ga  ma,,
             悶q屎ar ...but wo地超巧反ar ...

去戈陣wo地搭大巴ar ma ...成日反到癲q哂 ,,,

g後柏0重話wo tim ar...,,回程sin搞笑ar ...

本身wo地應該搭返大巴+ma...,,跟住柏01見有細車就叫我地上...

跟住我地上左10令個...,,ga車超空ar...,,跟住柏0就睇返淨返戈d同學

wo地即刻叫個c機開車...點g個c機又係傻傻地ga...,,真係走去開 ...

跟住le度就超巧笑la!~ar柏0係度跑諗住追我地ga車 ...

我地就緊係叫個c機走ar走...,,個c機最後都係停係度等埋佢 ...

個死柏0重話:...,,岩岩好...,,今地成班就her佢la ...

個c機唔g係咪急尿la>..開得超快ar...,,過哂其他班...,,

跟住搭車返屋企戈陣重見到友情tim ...
            仲有ar...

2禮戈個白痴好on dog ar!!

〝訂”公仔....

抵佢比陳副鬧,,
            kaka ...咪係lo ...

妖~今日2望d人超賤ar ...
        Y?
                  借支粉筆都唔得lor ...
梗係悶啦~~~~都冇我係度~~~[06][06][06]
[19]
            ............

你...
我就是病人~~wa kaka
                 你唔巧low吹wor ...!!
病人  在 2005-4-15 04:47 PM 發表:

梗係悶啦~~~~都冇我係度~~~[06][06][06]
[19]

病人  在 2005-4-15 06:17 PM 發表:

我就是病人~~wa kaka

[04][04][04]
                 死弱智 ...
HAHA~~~多謝~~