BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ~☆永遠之

你地拍過幾多次拖a

關閉 [複製鏈接]
陳近南 該用戶已被刪除
回復

咁我 ge 處境咪好危險...>.<
回復

小甜瓜  在 2005-4-6 09:44 PM 發表:

um...間 5 中都會俾人攪下 ge ~~

[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][/fly]

[fly]ㄨ遺憾什麼﹥ ●愛過是愛 卍 [/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

偷我野者,,短命十年

騙我者,,會被咀咒

well~[06]老妖
wakakaka
回復

=.=...5 會掛...點會係老妖 ??

佢敢整我佢就死 ~~  呵呵 ~~
回復

陳近南 該用戶已被刪除
回復

小甜瓜  在 2005-4-7 09:53 PM 發表:

=.=...5 會掛...點會係老妖 ??

佢敢整我佢就死 ~~  呵呵 ~~

[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][/fly]

[fly]ㄨ遺憾什麼﹥ ●愛過是愛 卍 [/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

偷我野者,,短命十年

騙我者,,會被咀咒

難道會是,,,,
痴〔月利〕雞?
wakakaka[06]nn[ Last edited by 鴛鴦兔 on 2005-4-8 at 09:00 PM ]
回復

陳近南  在 2005-4-8 06:21 AM 發表:

唔危險...我會保護你ge嘛...[06]

你都好危險 + wor ~~...>.<
回復

鴛鴦兔  在 2005-4-8 07:31 PM 發表:

[fly][img]http://photo.boxup.com/photo/albumphoto/cd200409/y240956.jpg[ ...

=.=...u say fonx ma ???
回復

怕什麼?
回復

陳近南 該用戶已被刪除
回復

=.=...我個頭有咩好攪 ar ??
回復

陳近南 該用戶已被刪除
回復

下.....................................................

咁都得.........................................................
回復

低b......
回復

你 5 好咁過分 wor ~~
回復