BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2349|回復: 19

皆大喜歡-靈異篇

無線電視廣播城再出現靈異事件!劇集《皆大歡喜》前晚播出的一集中,畫面上竟出現一個貌似梅艷芳在電影《胭脂扣》內的「如花」造型影子,甚為驚嚇!
自《皆大歡喜》播出以來,一直十分順利,但前晚有讀者指當播出馬浚偉和鍾嘉欣對話的片段時,在馬仔身旁的牆身竟出現一個四、五十年代的女子身影,最嚇人的是該身形不論輪廓和髮型,竟與梅艷芳在電影《胭脂扣》內的「如花」造型十分相似,看後令人都不寒而慄!
身在橫店拍劇的馬浚偉得悉後亦不敢相信,馬仔說:「唔係下話,唔好嚇我呀!呢集大約十一月拍攝,拍緊時又冇乜野喎!仲拍得好開心添!可能係d燈光倒影咋!」
而鍾嘉欣的經理人回覆:「鍾嘉欣返到溫哥華,佢拍劇時都冇乜特別事呀!」
記者昨日就此事向堪輿學家余中哲請師,他看過片段後亦大感驚訝,連聲說跟真人十分相似,他說:「真係好似一個三、四十年代,著住企領旗袍曲髮既女人!」當問到該身影會否是梅姐顯靈時,余中哲則說:「好難講,不過好肯定係女人,如果真係阿梅,可能佢有心願未了,所以仲留戀人間,更會?佢生前鍾意?地方出現,所以一D都唔出奇!」
-
在牆上 ...
wa.....又幾恐佈下wo~
不過唔睇真d都睇唔到ar......
有d驚驚地..==
不過..好似反射d影禁
我都有d驚.......
今星期六皆大歡喜重怕這一幕 ...
皆大歡喜大結局呀 ... 星期六 ...
所以重怕 ...
係咪驚人見到.....so重拍ar????/
佢地話特登重怕 ...
嘩 !! 咁恐怖...........
等我睇下大結局戈陣有冇先.....

[18][18][18][18][18][18][18][18][18][18][18]nn[ Last edited by 小豬 on 2005-1-22 at 06:01 PM ]
一模一樣ge????
假野黎 .......

戈度後面戈個係本雜誌黎
je係d人博意頭la....等人睇下係咪真有其事.....
      星期6戈日唔係解釋左la咩???