BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ○*.詩◎

通常你地搵仔/女都係為左d咩嫁?

關閉 [複製鏈接]
鴛鴦兔  在 2005-6-10 06:37 PM 發表:

geog....i.....
the 2 subjects are ok la~

geog's question (1) i answer the wrong answer.....

o.....15 marks....i have lose....[03]
小甜瓜  在 2005-6-11 11:18 AM 發表:

geog's question (1) i answer the wrong answer.....

o.....15 marks....i have lose....[03]

O..so poor.........
my answers, just like a composition
好慘 ar.......

戈題我識 +....不過冇溫個問 ,所以 5 知答邊題.......
小甜瓜  在 2005-6-12 02:08 PM 發表:

好慘 ar.......

戈題我識 +....不過冇溫個問 ,所以 5 知答邊題.......

I....everything has passed already
don't think about it lor~
me 222 ~~  不過好 5 分氣姐...
Forever Love F 2 C

nothing to do in summer ar
[size=-2]戈班咁ge廢x..又話去踩冰,,之後又話唔去
吊起我條引...本身我冇諗住今年去ga’麻煩到死~妖

Love Freddie Forevernn[ Last edited by 鴛鴦兔 on 2005-6-15 at 09:47 AM ]
=.=...你 5 好咁激動...

我考完試出左大 6 ....跟住我地成班人行到好悶 ,去左打機

點知玩玩下戈部機壞左...係到狂出幣 ( 本身都係出幣 ,不過冇咁多 )

由 26 個幣變左 58 個幣 ,琴日又去左諗住玩晒 d 幣佢....

點知部機又....e + 變左 80 個幣...都 5 知點算好...唉...下次要再去 la....

PS : 我 5 月份戈時戈個死人張 x 豪 take 左我部手機黎玩 ,攪到俾 miss ng 收左
       13 號考完試戈日終於 get 返 la...戈個死人頭...一定記住佢 !!!
小甜瓜  在 2005-6-15 04:16 PM 發表:

=.=...你 5 好咁激動...

我考完試出左大 6 ....跟住我地成班人行到好悶 ,去左打機

點知玩玩下戈部機壞左...係到狂出幣 ( 本身都係出幣 ,不過冇咁多 )

由 26 個幣變左 58 個幣 ,琴 ...

開片ya ma
佢咁cheap
開 + la ~~

忍住佢炸....如果我 get 5 返部手機 ,一定殺左佢 !!!
講真...
我都想開
好想kill左fong
fong 我就冇咩所謂

係就係 eric 姐 ~~
我就好有所謂la!!!!!!
haha..收手機..寫8百字咪可以攞返囉
800|
唉........
咁我不如唔好寫
唉...如果係寫 800 字咁簡單就好 la....

好彩 miss ng 知 eric 玩戈部手機係我戈部 ,佢交左俾我班主任兩個自己決定

如果交俾 amy 咁我就死 la....7 月份自可以 get 返 ar

不過有時都覺得 eric 幾好 ge ,佢肯用佢戈部換我戈部...但係 miss leong ( 班主任 ) 5 俾...唉...nn[ Last edited by 小甜瓜 on 2005-6-16 at 04:14 PM ]