BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ○*.詩◎

通常你地搵仔/女都係為左d咩嫁?

關閉 [複製鏈接]
陳近南 該用戶已被刪除
鵝 個 fd 言舌 應 該 要 返.....

佢 言舌 下 就 先 比 賽 gawro....
o...原來係咁...

我都仲未知幾點比賽炸...>.<
陳近南 該用戶已被刪除
咁又 5 洗...5 洗咁麻煩你 la ~~
唉......你推我讓...什麼來的...
陳近南 該用戶已被刪除

鵝 右 要 返 去 搵 + 姐 ar............[17]
ha ha ~~  終於知幾時 la ~~

係 5 月7 ( 星期 6 ) ge 朝早 9 : 00 一定要到濠江...開始比賽

我地永援係第 8 組 ~~
口圭......

口甘 早......  

口甘 係 米 有 得 放 假 + ........? + 姐 ... 鵝 去 搵 梨..>v<''
放假我就 5 知 la...因為我地星期 6 一向都放假...=.=...

隨時都可以搵我 ~~  ha ha ~~  我地要 8 :00 返到 sch...仲早 ar...>.<
口圭....... 口甘 早 ...>'' '<,

鵝 黑占 豬 冰 個 係 梨 ar........>&#65342;<''
小甜瓜  在 2005-4-19 06:52 PM 發表:

放假我就 5 知 la...因為我地星期 6 一向都放假...=.=...

隨時都可以搵我 ~~  ha ha ~~  我地要 8 :00 返到 sch...仲早 ar...>.<

[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][/fly]

[fly]ㄨ遺憾什麼﹥ ●愛過是愛 卍 [/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

可憐...咁早就要番去
乂笠火暴sky  

的確係 5 知...

兔兔

我以為試聲戈度我應該 5 得...點知佢揀中左我...

仲好慘咁日日企成個半鍾係度練...( 有時仲會長 d )...唉...
[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][/fly]

[fly]ㄨ遺憾什麼﹥ ●愛過是愛 卍 [/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

想幫你都幫唔到
不過都好ge
有分加落G.E