BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1000|回復: 4

斗魚II 電視原聲帶 - AllStar

01  曾經 (配樂)
02  你說 - 陳科妤  
03  答應 - 郭品超  
04  江湖交界 (配樂)  
05  灰色空間 - 羅志祥  
06  假想敵 - 蔡健雅  
07  語燕之樂 (配樂)  
08  該如何快樂 - Jenny Yang  
09  你說 (配樂)
10  生命之歌 (配樂)  
11  我不想離開你 - 唐以菲  
12  愛情來了 (配樂)
13  擁抱 - 伍家輝
14  Because It's You - 張勳傑  
15  黑白之間 (配樂)
16  你答應過 - 陳嘉唯  
17  答應 (演奏版) (皓的心願)

想下載嗎 ???         

我e+唔會放上網住 .......

先睇下你地想下載邊首 ......
陳近南 該用戶已被刪除
窩 全 部 多 可 想 要 wo ...[11][11]
ftp://cowcow@cowcow.91x.net/public_html/DE%20REN/
剛放了 灰色空間 - 羅志祥 上去
wma 檔 黎 ......不過有 d mp3機可以聽
name :cowcow
password :8989868
直接用复制 貼上 咁樣 down

去唔到 即係有人 正在down.......
仲有dowm 完立即 關 ,否則我上傳唔到其它歌
陳近南 該用戶已被刪除