BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1578|回復: 17

絕佳情書

小明有一次寫了一封情書給一個他喜歡的學妹,
結果被她罵了一句"你才是神經病勒",小明覺得很尷尬!
結果一看............

情書內容:

"是我的目標,
"我的追求對象,
"要我抓住你,
"過一番苦思,
"焉焉的我好了一半,
"木我的心的,只有你一個

學妹!接受我的心意吧.....』
詩詩
下次盡量用一帖多題制開主題......
唔係ge話網主會做野ga......
因為之前有一個個案都係咁....
戈個人再犯....會刪除佢id>>
你就唔好學佢la.....頂多開3個主題ar一次....ok???
唔係喎~
火之子都係咁啦~
☆~友情~☆  在 2004-9-23 06:10 PM 發表:

詩詩
下次盡量用一帖多題制開主題......
唔係ge話網主會做野ga......
因為之前有一個個案都係咁....
戈個人再犯....會刪除佢id>>
你就唔好學佢la.....頂多開3個主題ar ...

ok![01]我下次唔會la
好多謝你同我講[02],以後要多多題點我!!!thx!!![02][02][02]
雖然我唔係li區版主...但係我都有義務講比你知ga ma~
你唔駛thx我ga~放心...我會多多提點你ga la~~~~
emilia  在 2004-9-23 08:44 PM 發表:

唔係喎~
火之子都係咁啦~

kasan同病人已經pm左佢.....
同埋對佢警告.......!!!!如有再犯....
禁止登陸............
嘩....原本係咁ga~???
匿名  發表於 2004-9-29 13:00:06
?????????
     係lu..1個笑話開1帖..

咁多個笑話..佢咪仲多帖話無敗..

(擺左無敗上 木台 tim^^v)
haha......無敗成日都比人擺上台ga la~

咁咪慘囉*??
唔慘唔慘....佢都慣晒la...
病人傻到連自己都發覺唔到戈度慘ma......
學妹..是的...我是神經病* *
不賴...
你講咩ar?????????????
☆~友情~☆  在 2004-10-5 04:39 PM 發表:

唔慘唔慘....佢都慣晒la...
病人傻到連自己都發覺唔到戈度慘ma......

算la..

唔好再話佢la..佢1陣喊ar..