BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: ~星月~

星座愛你愛到殺死你

第一位:巨蟹座
神經質巨蟹人,最鍾意無腰骨,閒時嗲人嗲到暈,份人有多情,想像力又豐富,再加上之前提過敏感同神經質,絕對有理由相信你會愛佢愛到殺死佢!仲要係做羅密歐與朱麗葉,攬住一鑊熟
=="
第四位:天蠍座
論手段,天蠍人黐身手段最多,簡直可稱之為層出不窮,招招厲害!你咁出盡法寶,無非都係你愛一個人,真係講得出做得到,再加上你鍾意控制人,分分鍾會被你專制嚇親,繼而走得快好世界!
............
好似睇過la@!!
第二位:金牛座
金牛人出名愛得專一,加上細心同固執,相信自己「無理由佢唔鍾意我!」理論,所以當要愛一個人時候,你就已經不知不覺間開始玩黐身遊戲,當時人或者都唔察覺到,但當身邊個開始疏遠你時候,相信你要開始檢討。
第三位:雙魚座
因為缺乏信心,所以當甜心有甚麼風吹草動時候,你就已經急不及待做足防風措施,但呢「風球」,好多時都只不過係因為你多疑同猜忌所引致,身為甜心佢,真係有苦自己先至知!
第八位:天秤座
天秤人愛情裏面,鍾意係追求個過程,得手之後,驚喜無晒,所以要黐身到暈,相信你絕對唔係適合人選!不過有一個例外,就係當甜心同你講分手先時候,你反而會咬住唔放,覺得分手應該由你講先!
九位:山羊座
你最唔鍾意勉強人,所以要你死纏爛打除非甜心對你發展好有幫助,否則要你咁做相信有違你做人宗旨!但澄清一點,咁唔代表你唔識愛人,相反你要愛一定會愛得專一、愛得轟烈!但分手時候嘛,……一樣堅決!

口???什麼東東
第三位:雙魚座
因為缺乏信心,所以當甜心有甚麼風吹草動時候,你就已經急不及待做足防風措施,但呢「風球」,好多時都只不過係因為你多疑同猜忌所引致,身為甜心佢,真係有苦自己先至知!
~星月~  在 2004-9-5 06:20 PM 發表:

第一位:巨蟹座
神經質巨蟹人,最鍾意無腰骨,閒時嗲人嗲到暈,份人有多情,想像力又豐富,再加上之前提過敏感同神經質,絕對有理由相信你會愛佢愛到殺死佢!仲要係做羅密歐與朱麗葉,攬住一鑊熟!

第二位 ...
第十二位:雙子座
善變是雙子人的本性,要你負上責任,相信你會覺得比死更難受!要你黐住情人,相信辛苦個唔係佢,反而係自己!特別是你怕麻煩性格,一個唔好彩,甜心真係黐住唔放,副時你話點算?

我吾會殺死人GA ~!
不過,如果要死GA 話......一齊死LO ~!