BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1662|回復: 13

如何在網站中建立形象

版主...和會員間
好多會員都好怕或好唔鐘意版主
大多原因都係版主成日del佢close佢~d帖...或警告佢...
搞到版主..好似同會員..不和..甘...形成...對立...

我們(版主)怎樣在網站中建立好自己...不受會員的影響?
做到 深得民心 使會員們愛戴?搞好甘呢?nn[ Last edited by Ring on 2004-8-28 at 06:27 PM ]
咁有D問題解決左係一定要CLOSE個帖架LA~
如果唔CLOSE的話D人又 會轉話題繼續傾架LA~
  難道你可以確保會員唔會轉話題???
可以..
為會員謀福利 , 但忠這逆耳 ...
管理員始終不聽 , 我也沒辦法 ...
唔明???
你說你自己不聽?
九成話緊自己...嘻嘻
唔緊要啦~~~
希望佢明
就好似
xxx大人甘..佢自己專登xxxx比意見都係甘啦~
係呀....大家應多接意見~
首先作為一個版主唔應該咁樣回話丫@@
妖.....你冇野ar下.....
我搵左d真野出黎la......
你唔信同我閃埋一邊la.....
唔係一陣post第二d你又話唔信....

第1,做一個版主我相信要有接受別人意見的氣量掛,如果我係一個新人入都睇,我應該唔會再去這位版主的版,太可怕了,表達意見好似俾人小咁
第2,搵野上o黎post,係版主其中一個工作掛@@?做版主唔係細路仔玩泥沙,點都要有d責任感丫,由其是而家會員唔多,你點都要post野上o黎吸引下新人掛,好似bt區咁,而家bt區咁小人有2個會員不停搵種上o黎為咩,就係想有人睇到會吸引到人(其中一個係我)(講白一d係bt區都係為自己[09]多人dl自己就dl得快d)

以上是剛看到一個版的版主留言有感而發,如果唔岩聽當冇睇過
當然,我個人都希望版主與會員之間能夠相處融洽.

回應問題
1.當然,我們非常樂意去了解大家的意見,我想每位版主都有同樣的想法.你們的建議可以幫助我們改善不足之處,所以你們的建議是非常重要的,會員們如有任何建議或投訴,都可在論壇意見收集中發表,我們會詳細研究的.

2.我在此先說明一下,請你不要介意.搵野上黎post這個暫時并不是版主的工作範圍,當然,我地版主們都會盡量去搵,我特意說明這點是不想大家有什麼誤解,還請多多包涵.bt區的確熱鬧起來,感謝你們的努力.
有很多字我都看不懂...
因為我來自台灣...
所以我也不知道該如何表達意見!!
我只能這麼說...
我會盡量的去查一下這些字!![08][08]
如果在BT電影區..對電影有不了解的地方!!
我都很歡迎任何人傳簡訊給我...nn[ Last edited by p123033304 on 2004-9-26 at 11:29 PM ]
早知你不是香港和澳門人~哈哈
不要緊的,我盡量說話時說明一點就是了~
kasan  在 2004-8-29 07:13 PM 發表:

為會員謀福利 , 但忠這逆耳 ...
管理員始終不聽 , 我也沒辦法 ...

你個網有兩個管理員嗎??
少管理員 好過多
係我經驗所得