BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: §崔♀~♂崔

你地自己個名係點解ga??

hehe~~~~其實係因為.......我鐘意咗一個人~

但係...佢一直都對我好好~好到d人都以為我同佢係拖緊咁....

可惜~~~唔知點解~佢突然之間唔理我~~~~~~~~

我當時ge感覺~就好似係俾佢玩緊咁.....

好似係~又好似唔係..............
之後~佢好似又玩過其他ge女仔.........

so~我覺得佢好似一直都係玩緊我咁.......

佢d fd~話~其實佢一直都有gf~只係我地唔知.........

如果係咁ge話~你地話~佢算唔算係玩我ar?

我覺得算~又唔算........

因為好似一直都係我一廂情願..........[03][03][03]
咁又幾慘ge~~~*
都幾咁la...........
咁你E+點ya
英文名而已 ...
哦o................
我就係姓lor
吓?咩點ar?????????
我係鍾意天使右鍾意藍色
哦~你個名都唔錯ar!
邊個ar
米你lo~~~~~~~~~~~~~
哦哦.....................
天使藍~阿飛............................你好ya
唔 >  同意  >多多指教  >
+傻女+  在 2004-9-4 06:00 PM 發表:

之後~佢好似又玩過其他ge女仔.........

so~我覺得佢好似一直都係玩緊我咁.......

佢d fd~話~其實佢一直都有gf~只係我地唔知.........

如果係咁ge話~你 ...

你個程方我都出現過..不過同佢一齊無心動的感覺..不過又唔想失去佢
咁算唔算玩緊人啊?