BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2321|回復: 59

你地有冇睇棟篤神探ge結局ar..??

個ending好慘ar..><

我喊左成晚都收唔到聲..

以前睇好多d咁ge劇集都唔會喊ge..><

唔知點解..               睇完之後個心好酸...

成個人都好down..><

相關帖子

我有睇丫~
不過佢戈個唔係happy ending黎
匿名  發表於 2004-8-23 12:02:49
几慘下............
'

個ending勁慘..,,><
你都有睇丫?
匿名  發表於 2004-8-23 12:15:36
冇lala死左  唉............
emilia  在 2004-8-23 12:12 PM 發表:

你都有睇丫?

有ar..,,

喊左勁耐..,,                 喊到收唔到聲..><
我無哭到~
我睇過一套仲慘過佢~
睇電視都會喊 ??????
個結果點架 ?????
我無睇開這齣戲 !!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
作 棟 慧 慧 共 諧 連 理   ( 大 結 局 )

大 劍 向 眾 人 講 解 作 棟 病 情 與 詹 霑 當 日 一 樣 。  

詹 霑 與 慧 慧 替 作 棟 「 喊 驚 」 , 期 望 能 喊 回 他 的 魂 魄 。  

作 棟 昏 迷 送 院 , 慧 慧 等 擔 心 不 已 , 大 劍 對 眾 人 表 示 作 棟 的 情 況 與 詹 霑 當 日 的 傷 勢 相 似 , 若 要 他 甦 醒 , 除 非 奇 蹟 再 次 發 生 。 慧 慧 仿 傚 作 棟 安 慰 眾 人 , 自 己 卻 暗 自 悲 傷 , 每 天 前 往 醫 院 照 顧 作 棟 。 詹 霑 出 院 , 帶 慧 慧 前 往 廟 宇 「 喊 驚 」 , 希 望 能 藉 此 喚 醒 作 棟 。 慧 慧 作 夢 , 以 為 作 棟 終 甦 醒 過 來 , 後 發 現 只 是 南 柯 一 夢 , 頓 感 失 落 , 萬 料 不 到 , 此 時 作 棟 果 然 有 跡 象 甦 醒 , 大 喜 。 大 劍 指 作 棟 腦 中 血 塊 已 移 位 , 眾 靜 侍 作 棟 甦 醒 時 刻 來 臨 。

作 棟 醒 來 , 與 慧 慧 看 著 別 人 的 孩 子 , 甜 密 地 計 劃 著 將 來 。 眾 同 事 在 病 房 中 起 哄 , 並 安 排 好 一 切 要 作 棟 向 慧 慧 求 婚 , 作 棟 順 應 眾 人 意 思 , 慧 慧 欣 然 答 應 。 大 劍 向 作 棟 展 示 其 腦 部 X- 光 照 片 , 說 出 當 中 仍 有 隱 憂 , 作 棟 雖 感 難 過 , 卻 作 出 最 壞 打 算 , 並 要 求 大 劍 替 自 己 守 秘 。 並 蒂 等 人 為 作 棟 與 慧 慧 擇 日 結 婚 , 並 聲 言 包 辦 一 切 婚 禮 上 大 小 事 項 。 慧 慧 向 作 棟 表 示 自 己 第 一 次 向 流 星 所 許 的 願 望 快 將 達 成 , 作 棟 卻 昏 睡 過 去 , 慧 慧 喊 不 醒 作 棟 , 大 驚 。

眾 浩 浩 蕩 蕩 陪 伴 作 棟 與 慧 慧 前 往 拍 婚 紗 照 , 不 料 各 人 準 備 就 緒 時 , 攝 影 器 材 卻 告 壞 了 , 作 棟 等 待 攝 影 師 修 理 器 材 期 間 , 瞥 見 門 前 一 小 偷 正 打 荷 包 , 作 棟 為 盡 警 察 責 任 , 窮 追 小 偷 不 捨 。 慧 慧 等 見 作 棟 遲 遲 未 回 , 既 焦 急 又 擔 心 … … 作 棟 終 將 小 偷 擒 獲 , 慧 慧 接 報 頓 感 寬 心 , 並 著 作 棟 趕 快 回 來 拍 照 。 作 棟 回 程 途 中 , 突 感 天 旋 地 轉 … …
我冇睇到最后戈15分鐘......
我  只睇 最后戈30分......
唔覺得慘喎 = = [08]
我覺得好好笑 .........哈哈哈......!!!
我有睇ar~
5知點解我冇喊wor~~
可能係一早知道個結局係點la~~

無端端死左..,,

平時睇到d咁ge結局..,,            我1定會係到笑tvb勁白痴..

但係唔知點解..,,           我睇完之後..,,

個心好酸ar..         d眼淚係咁流..              喊到停唔到..><