BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1118|回復: 12

根據..問卷調查

有5成人都鐘意上網的 天天都會上
男主要為網絡遊戲
女主要為去一些聊天室傾計
如果網絡一天未日佢地就等如死........
網上與現實就好像兩個世界
但編編這個世界沒有太陽沒有月亮是一個開放的空間
而這個空間吸引人之處就係大家可以從唔同ge國家唔同地區唔同性別唔同種族 不分彼此甘認識 同交流
網絡夠景有咩甘吸引人呢? 唔通就是這樣?是一個新玩意 ?3鐘熱度?但不是的...
甘我地又點樣可以係依個空間識分出d人係好定壞呢?
點樣可以從交字溝通上知道這個人是甚麼性格?
點樣可以針對不同的人而作出不同的做法?
這也是 "網絡管理一個主素 -- 網絡溝通"
大家講講意見 睇法
我每日上網時間至少有十個鍾先上...
在文字方面好難坪估一個人的人格
何況開個網出泥,難挽會有些破壞分子..
講得冇錯,,,,,,,
我現家靜係想知..呢到有冇聊天室架?
發帖既就有,即時既就無....
你up咩野>>>??
我明白
死啦...我唔明喲
聊天室是有的......他的意思要指沒有好像玩icq這樣的即時性聊天室...
Ring  在 2004-8-14 12:56 AM 發表:

有5成人都鐘意上網的 天天都會上
男主要為網絡遊戲
女主要為去一些聊天室傾計
如果網絡一天未日佢地就等如死........
網上與現實就好像兩個世界
但編編這個世界沒有太陽沒有月亮是一個開放的空間
而這個空 ...

首先我地個網要有賣點先可以吸引到更多的會員~
然後就要靠宣傳la~(至於手法就要自己諗la)~
仲有就係個logo,如果個logo係好ge話~
自然,人地見到就會想去戈個網站玩玩la~

(以上只係個人意見,可供作參考)
不錯.你的意見~
講得岩喲
唔錯..大家說說自己的睇法