BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6717|回復: 38

大家好耐冇見啦 哈哈

我又殺返上黎啦  哈哈哈
識我既快 d 覆我啦 >_< 呵 ~
回復 1# 小甜瓜

HI~我是來打醬油滴...~你..是..誰?
我唔識你,不過我知你係以前的老會員,仲老過我滴.
咁你入入家園黎玩下LA。
你地好呀 ^^
我冇玩好幾年... 都有 5 ~ 6 年
再來認識一下新朋友
嘩...快叫陳生回來啦~
kasan 好掛住你呀

我又上黎踩你場  haha
呵 我唔可以講我都係 ... 大大個女友用&#28913;&#28913;有神的眼神看著呢 ...
辛苦你.....
哈哈  Kasan 變左老婆奴
不是老婆奴 只希望能和睦點而已
我我我~ 我識你~~ ><
不過唔知你記唔記得我呢?嘻
LE 到回覆速度簡直驚人 第一個帖是4月5日 第5帖已經是4月9日 第11帖居然是4月26號.... 勁
少人士慢作風

被人誤會喇,其實我知好多時在你F面前都不苟言笑,講&#22050;方式又唔係咁圓滑,所以俾人感覺到GE勢係咁!!
其實我只想做個被你錫,被你保護,在家等你回家的小女人,但我們的環境不允許.所以變成要你在家等我回家,而我每天都是拖著疲備回家,因為累而變得每天相處的時間只短短&#20004;三小時,正因如此你都在珍惜我們的每分秒,而被人誤認為過度重視女友.我覺得戀愛就是這樣,用心去對待,知對方所需,多多陪陪對方,辛苦了你.這也是婆對你不離不&#24323;的理由,我絕對有信心我地GE將來會幸福永隨.
謝謝你,老公.
回復 14# monchhichi

只是氣他不早點作兩手準備,達到雙贏而已......並不是因為他為了你~
情緒影響理智,那證明你在他心中有著很重要的位置,比其餘事情都重要
我也了解k不懂表達,事情埋在心裡自己懂就行
氣只是氣他處理得不夠細膩~現在沒事了