BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7702|回復: 137

[轉貼]CTM 住宅寬頻上網新收費 (2004-08-01)

新收費於二零零四年八月一日正式生效

計劃名稱                   月費       每月免費使用時段       每小時額外使用收費          下載/上載速度

住宅寬頻初級計畫             128                 50                               ?               512 Kb 下載 / 128 Kb 上載

住宅寬頻基本計畫             138                 12                               ?               1.5 Mb 下載 / 256Kb 上載

住宅寬頻標準計畫             178                 50                               ?               1.5 Mb 下載 / 256Kb 上載

住宅寬頻中級計畫             230                100                              ?               2.0 Mb 下載 / 256Kb 上載

住宅寬頻特級計畫             298                200                              ?               3.0 Mb 下載 / 256Kb 上載

住宅寬頻無限計畫             550             包月無限                         ----              1.5 Mb 下載 / 256Kb 上載

所有現有用戶將自動變為相應新服務,

例如我用的 $260/100hrs 將自動變為 $230/100hrs;

我朋友的 $208/50hrs 將自動變為 $178/50hrs
好似好抵咁喎~~~~~
5知bor....
特級計劃都係298........
          即係好左la~~~

住宅寬頻特級計畫             298                200                              ?               3.0 Mb 下載 / 256Kb 上載

我用le個ga~~

下面550戈個係咪新出ar??
好似係囉~~~~~
     哦哦~~~~~
〝承諾☆心淡ˊ/  在 2004-7-30 09:20 PM 發表:

即係好左la~~~

我用le個ga~~
...

我都用緊呢個~~之前得150個鐘~而家有200個鐘@@
速度都快左@@”
下面個個好吸引丫..><
但係唔見左個4mb戈個wo~
我而家d speed冇變..之前變過架...而家仲慢左2kb~
~無敗將軍~  在 2004-7-30 09:25 PM 發表:

我都用緊呢個~~之前得150個鐘~而家有200個鐘@@
速度都快左@@”
下面個個好吸引丫..><

係lu~~~我阿哥仲話下個月叫阿媽轉le個~
我而定仲想緊....想轉550戈個...但佢得1.5mb~
我而家又慢左...speed......衰 人ctm
     係ar..如果轉左慢1半///
〝承諾☆心淡ˊ/  在 2004-7-30 09:42 PM 發表:

係ar..如果轉左慢1半///

講真...我而家一個月上網都係1000元....我用4mb戈個架..但係轉左speed慢.....但佢又平..我都唔知點算...........
          我唔係好鍾意咁慢ja~

你d字洗唔洗咁大隻ar>v<~~~
sor~