BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ring

RING好想死....

關閉 [複製鏈接]
講得好
^天劍^  在 2004-7-28 06:18 PM 發表:

你唔好咁講,唔開心係一個自己覺得嫁姐.......
我你係好想開心,但係你唔好成日都話唔開心,咁樣就算係開心都變到唔開心la....

首先我好多謝 天劍
你說出了對我的睇法 說出了內心的話
ring好欣賞你
emilia  在 2004-7-28 12:16 AM 發表:

連............連你都係咁!!!!!!!!

野>v<.,.....都話講笑囉><v
你又唔咩啊~~~
你可唔可以開心d啊...........
用哈哈都係啊~~~~~~~~~~~~~~
       係ar...

成日都唔開心..上得黎玩梗係玩開心la~

心淡有時都唔開心ga..但係上黎見到

咁多人1齊傾計..咩都開心返la~
〝承諾☆心淡ˊ/  在 2004-7-28 07:54 PM 發表:

係ar...

成日都唔開心..上得黎玩梗係玩開心la~

心淡有時都唔開心ga..但係上黎見到

咁多人1齊傾計..咩都開心返la~

yeah~~笑多d咩煩惱都會冇晒
    係ar....

仲有咁多人陪你傻笑tim..

|<a><~
我地有傻笑咩~~~~~
     你有ar....

你經常ga....kaka~~~

成功與失敗

成功與失敗並不重要,只要懂得從失敗中吸取教訓,成功中吸取經驗便可。如果你可以做到這點,你便是成功了。

在每一件事情中,你得益多少,並不在乎成功與否,而是在乎之前你付出了多少,事後你反思/省了多少。

我講這番說話,是希望有些人不要在做某些事之前已預計到失敗而唔去嘗試,只要現在的 cost 唔係太高,你仍值得去嘗試,不要計較成敗與否,因為你現在的失敗便是將來的成功。

一個經得起失敗的人,才是一個真正成功的人。
本帖關閉  ^^