BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3671|回復: 37

我來搞網聚可以嗎?

日期為2月20日.
有點硬性.  不作更改.  除非人數低於八人. (暫時參加人數為13)
鑑於太多網聚貼因討論日期而爭持不下.. (並無任何針對性意思)
所以設定為新年假期中較後的日子.  且為星期六

地點黑沙燒烤場.
因為係假期.  吾想大家咁早起身.
設於兩點起.  幾點泥  幾點走任你.
當然若果時間方面有爭議.  會再設投票.
若當天冇爐  則租爐.  無需另外夾錢

價錢方面
一人 * 50  - 60 mop (視人數而浮動. 會於確定後才相約交錢.)

↑此價錢為中肯價錢.  當中包括基本食物. 飲品. 用具等.
訂購食品之店鋪. http://lonkei.blog.163.com/

若決定參加  請留下聯絡姓名/網名  (可以稱呼自己就得)
及電話.

報名十八號載止.

已報名ge人仕.  我會約你出泥先收錢.  我亦都會出一張收據比你作證明.
若因事不能如期舉辦.  則全數奉還.
但因私人理由不能出席  且於本月十八號前未通知者.
則不作回款.  

歡迎帶同朋友出席.  按人頭計數.

購買物品後.  我亦會up張收據出泥.  供各位參考.

如欲參加及發問者.  請在此留言就可以了.

我msn : fover__you@hotmail.com (若add請說明來意.)

[可能講到好嚴肅咁  不過我諗咁樣大家應該會清楚D.  本人第一次搞網聚  有咩錯處希望大家指出. thx]

******************我是可愛的分隔線*********************
已確認參加者 :
本人*1         電話:6657****  /  未收費
濠*2            電話:6687****  /  未收費
BiKi仔*1      電話:6698****  /  未收費
﹏aR~悅*2   電話:6273****  /  未收費
牙瑤*1         電話:6282****  /  未收費
kk*1       電話:6696****  /  未收費
SiUKA*1      電話:6639****  /  未收費
OSCAR*2    電話:2857****  /  未收費
家諾*2         電話:6685****  /  未收費nn[ 本帖最後由 思念〝過去〞 於 2010-2-9 05:27 PM 編輯 ]
好啊!我應會報名
如果可以的話我應該會去埋的......
我要考慮下...
嘿嘿 ... 回鄉後一星期要趕回來
我都要番鄉下
嗚哇哇..  怎麼好像沒有甚麼人有空...
返夜....去唔到.............
T^T........  兩點中開始嘛
但是我無得訓~ 我收早上8點.....如果2點咁我即是訓定唔訓?
其實若果我今次搞得成.  會係復活節期間再試搞多一次tim.
當然今次去到就梗係見下面先嘛-v-+
唔報住 去到先計我頭比錢 ...

回復 12# wkasan 的帖子

吾得咁ga wor 0_0.  野食要按人頭計
好耐都無上=0=  有無人識我..@@
原帖由 病人 於 2010-2-7 01:22 AM 發表
好耐都無上=0=  有無人識我..@@

依家是問有無人參加呀 ? 唔是有無人識你呀 ? 參架先出聲啦~~~~