BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1815|回復: 10

今日成肚都係火

我想爆粗比唔比
我今日比伯娘嘈嘈到頭痛
我伯娘好煩一嘈嘈左幾分鍾
火到我想打人
我伯娘嘐嘐抵既!!!
個腦有問題!!
我好想唱呢首歌
作曲/編曲/監制:Eddie a.k.a Dor Yuk    填詞:林海峰

點解你 喂喂喂
點解你 喂喂喂
點解你 喂喂喂
點解你 食煙飲酒講粗
DADADADADADA DADADADADADA
點解你哋 食煙飲酒又講粗口
小妹妹你個陣你六年班 做班長最鐘意抹黑版
詩歌朗誦琴又彈 人人話你天真漫瀾
眨嚇眼 唔系講玩 小姐請問你撈邊范
化咁行個妝嘩大花旦 鼻環脷環襯到落西環;
玩玩銅鑼灣劈上老蘭 煙駁煙 當正餐
粗口啤酒一啖一啖 咀黎咀去 好閑好閑
湯呀湯 湯到去洗手間 響洗手間趴響廁所板
一抬起個頭 眼坦坦 仲開口埋口 你個蘋果橙

先生請你咪嘈 本小姐要做乜好 點知道000W
剛收到分手噩耗 十磅肥肉在小腿 上帝 點好
返工等跳槽 名模待嫁使我羨慕
傷心加憤怒 靚手袋靚衫我又冇
- Z2 M! P- V9 V1 n! x- D- E
食煙飲酒講粗口

我做乜關大家乜事 邊個響我面前扮導師
唔該曬 借開D 俾條路我free一free
Party Peaple can't U see
ladies night it's all about me
難得玩得開心D 有今次未必有下一次
你想鬧但系又唔鬧得 鬧完佢當你是但嗡
有時我真系想give up 有時我真系想Ssy fxxk,
食咁多煙你會死得早 飲酒隨時益佐D咸濕佬
你把口仲污糟過馬路 你開口嚇親老豆老母
v; S" d* W" e/ G
食煙飲酒講粗口
DADADADADA
come on DADADADADADA.
點解你 仲乜唧
點解你 喂喂喂
點解你 喂喂喂
點解你 喂喂喂
點解你
其實我舊時都試過食煙 飲酒飲醉到我飲過小便
我爆粗比你更加賤 阿媽開口我即刻閃 [5 C
跟住玩到唔知自己系邊 玩玩嚇我又玩佐幾年
個人大過佐就乜都會變 今日見到你諗起我以前5

音響一於要嘈 今晚要扭大聲趕走枯燥
只想松松腦部 入夜狂熱便清早大叫好好r
通宵跟我做 毫無煩惱 啱我味道
不必等散步 要開心快跟我熱舞(點解你哋 食煙飲酒又講粗口)

失戀呀 喂喂喂 返工呀 喂喂喂
爭一句 嗌爆肺 天光啦
萸僻輛狟婥ㄜ妘??嬴琌棉諳.mp3

nn[ 本帖最後由 bysan_Love 於 2009-11-25 05:59 PM 編輯 ]

回復 3# bysan_Love 的帖子

我依家既手機鈴聲就系距~!
粗口歌好聽

回復 5# bysan_Love 的帖子

依首唔算掛~!
才幾分鐘而己。
願上帝庇謢。
你去到邊你伯娘就跟到邊。

回復 3# bysan_Love 的帖子

呢首歌完全唔夠性格。
靚仔你OUT左LA。
唔係呀媽!