BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: *║BB仔

有冇人打排球?=''=

哈哈,我都係咁話呀.............
我呢排日日都有睇呀.......
我冇打ga
鈕鍾意睇人打````
^天劍^  在 2004-8-14 09:36 PM 發表:

哈哈,我都係咁話呀.............
我呢排日日都有睇呀.......

對....我都有睇女排.....

幾正呀....日日都有....
我係足球,體操,跳水同埋柔道,遲d我會睇埋跆拳道....
   我係男同女排....體操.....跳水同籃球.....
中國既女排你估有冇希望???
未必攞到第一.....因為其他隊都好勁....

但琴晚哥場中國vs美國....win左....

我仲以為會輸tim....
囉,果場我睇左少少,中國三比一贏左.......
   講咩呀!!我可唔可以都講架?!?
呢個論壇係大家一齊玩既,無話邊個唔比邊個講既..........
haha....對呀....天劍講得岩.....
哲理++  在 2004-8-17 01:46 AM 發表:

講咩呀!!我可唔可以都講架?!?

講gan volley law...

li排di奧運....
^天劍^  在 2004-8-16 03:28 PM 發表:

囉,果場我睇左少少,中國三比一贏左.......

me 2 la...睇得佢di精華ja....

都睇5到全場....應該話佢都冇播哂全場...[03][03]

琴晚又有一場係中國對尼古??(5記得左個名)

3比0 win左....哥場5係中國勁....

係另外哥隊冇用...
中國對美國果場我係睇直播嫁,因為我果晚個冷氣太凍醒左.........
跟著訓唔著開左部電視,arm amr好就播緊.............
    哥場我sleep左....

但我有錄ga....之不過我5知原來係明珠台播....

錄錯台...搞到冇得睇.....   =.=