BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2356|回復: 26

卑鄙T K入黎...

我個兩隻股票發生咩事???  點解無曬架??  資產仲少咗幾十万TIM...超下流...
而且黑屁股重生都無倒閉  無端端唔見咗..nn[ 本帖最後由 黑色幽默 於 2009-4-6 10:43 AM 編輯 ]
黑屁股重生無端端唔見咗...我都一頭無水...搞到我唔見左成3萬...
一睇都知係k做ge好事...

回復 2# 的帖子

你唔見3万算乜...我唔見幾十万呀...超下流...
仲有  我隻股神為乜會封閉架?  唔係因為D股俾人買曬丫麻...我都話我返乡下  咁都唔手下留情...
明知自己返乡...就應該識做d...放多d股出黎...咁埋無事囉...

我記得資金係會返返玩家手上ga...但我d資金總係個黑屁股度...都唔知點解..
鬼知個死人哆啦A夢玩野呀...真係講起都把鬼火...之前50股係咁買賣我隻股神  搞到佢喪跌..依家又突然間唔知發咩神經買曬我D股  又唔見佢特別有錢哦...真係火都黎埋...

我返乡之前記得我有170W身家架哦  依家得返120W  咁都叫正常..超下流..
仲有  我個小號都有買1W股黑屁股...都無俾返錢我..摆明食咗我個股啦   下流K快D俾返D錢我呀..
我從來都唔會買人地D股...
蝕左咋 _ 因為一刪除會自動釋錢架
股神係俾你刪咗   但黑屁股絕對係出問題   因為我睇過個紀綠  都無話封閉就唔見咗...而且我小號度仲有黑屁股隻股  但就股价變咗0  即係之前買咗幾多都無曬.,. 最明顯嘅係我嘅資產...點蝕都唔會蝕成六七十万丫麻...買一隻股都只係差唔多咁嘅价錢   即係話我隻黑屁股係唔知點解俾人下流咗個0股价就唔見咗...快D賠錢呀  
唔信你問下TASON  佢都有買我隻黑屁股  係無退返錢架  只係股价變咗做0  之前買幾多無幾多...同我小號一樣情況..賠錢呀   呢個唔係小數目黎架...
根據後始紀錄
你有10000現金
T有3000現金
鎖左_你想要論壇幣 10000
還是股票 100000
咁少架咩??...照殺...論壇币...
呢一万係指買股嘅frang個號  定係我個主號呀??  主號唔會咁少挂?
F定頭