請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1298|回復: 6

關於魔獸嘅建議...

因為依家咁  d人扔獸都走落carter度  咁d垃圾會越黎越多...d人突到d垃圾返黎  又要扔咗佢  咁又去返carter度 不斷循环. 可能會令到以後d人唔扔d獸  咁又可能開新號黎放d垃圾獸..= ='  好無謂..
建議k再開多一個號做npc  將carter入面嘅稀有蛋放係新號到  再加入d勁獸  d稀有蛋血同回復可以好似依家咁 d勁獸就將血同回復教滿曬  有幾多教幾多  勁獸係指白虎 朱雀個類,目的係唔俾人突到  亦都無整死d獸..(無整d血影希望個d..= =)至於稀有蛋同勁獸嘅比例就你地唸下啦.. 而carter就照旧  d人扔咗嘅獸都放入carter度  可以俾d人練下獸咁....
因為蛋比例也會增的 比例是 5:1 (蛋)
強人的你們可以去掉蛋 ... 你地有好多 希爾架

建議看實際情先
我得一隻咋  壞學生有4只...超下流...
係咩...你唔講我都唔記得左...
下流  我呢幾日一隻蛋都打唔到...
扮蟹對我無用...我睇到你有D咩蛋...
我係話呢三日黎一隻無跌過...