BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 天殺孤星

我是咪一個傻瓜

何必呢...越整越衰=_= `````
原帖由 124388 於 2009-3-19 05:25 PM 發表
何必呢...越整越衰=_= `````

何以見得呢 ?
尼d 係咪叫""多手""?
学下就得啦..

不傻不傻
人生總有第一次
第一次GE處就咁無左...
………有失敗先會成功…
雖然我唔相信失敗乃成功之母…= =
恩恩...就好似凡人係唔可以同神作對D...
= =
……你ge意思係人唔可以改變命運?!
看了我在攝影區的圖片都知我已經成功更新

新機如下
機箱:CM 690 NVIDIA Edition(http://www.coolermaster.com/prod ... te=1260&id=5260)
cpu散熱片:v8(http://www.coolermaster.com/prod ... te=1244&id=5281)
cpu:i7 920
motherborad : 華碩p6t 普通
ram:ddr3 1gbx3 1600mhz
hdd:500gb 32mb hddx2 行raid 0 加1個320gb 16mb 後備硬碟(bt專用)
display card: 8800gts (無錢換新card)
auas 光碟機一台
命運是由人改變 !!!!!
……命運不能改變,你唯一能改變的是,如何面對命運的到來……
原帖由 寒靈.伊 於 2009-3-26 07:47 PM 發表
……命運不能改變,你唯一能改變的是,如何面對命運的到來……

我唔同意你的講法 難道有一個人天生笨 佢就要接受被人話笨 ?
命運是絕對不能改變的...
即時你認為自己改變左命運...
但其實你依然身處命運GE掌握中...
你認為已被你改變了的命運,其實才是你真正的命運...
原帖由 Tason 於 2009-3-26 11:21 PM 發表
命運是絕對不能改變的...
即時你認為自己改變左命運...
但其實你依然身處命運GE掌握中...
你認為已被你改變了的命運,其實才是你真正的命運...

既然你咁講 即是唔使講啦~ 命運已經定了 也沒有接受不接受

接受命運也是命運安排 不接受命運也是命運安排

那還說什麼 ?