BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2862|回復: 15

買唔到野////////////////

守護之劍                   守護套裝之武器-守護之劍
攻擊:+8000 HP:+99 MP:+99 力量:+200
職業要求: 任意 性別要求: 任意
等級要求: 0轉/0級 最高 99 轉

一禁購買會=.................Discuz! info: MySQL Query Error

User: ~:+:波波:+:~
Time: 2009-3-13 12:38am
Script: /pet.php

SQL: insert into [Table]wxstorage (use
ame,itemname,itemnums) values ('~:+:波波:+:~','shzj','1')
Error: Duplicate entry '33277' for key 1
Er
o.: 1062

Similar error report has beed dispatched to administrator before.
貪心不足蛇吞象...有點係要用魅力買GA...有D卑K禁左...
作幣裝一定係用魅力去買...用錢買ge作幣裝比壞ak禁左...
我回到家才能弄
但這把野你能買?
試下啦E+
我試唔到架 ...
我之前都係入唔到自己個倉庫到呀> <,依家無事nn[ 本帖最後由 阿soup 於 2009-3-13 06:55 PM 編輯 ]
原帖由 ~:+:波波:+:~ 於 2009-3-13 03:39 PM 發表
守護之劍                   守護套裝之武器-守護之劍
攻擊:+8000 HP:+99 MP:+99 力量:+200
職業要求: 任意 性別要求: 任意
等級要求: 0轉/0級 最高 99 轉

一禁購買會=.................Discuz! info: MySQL Quer ...

又爆左數據庫的資訊出黎(收集資料先)

不過我覺得kasan 個sever 近來好似慢左
我咪係用魅力買囉~~!
你無咩= =?扮哂野咁  -  -..........
得百幾咋...唔舍得買  最重要&#22021;係我覺得無需要買...我打怪唔用裝備都係一招秒....

回復 7# 的帖子

因為多左好多野都唔係用緩存ge ... 首頁那個之前用緩存 ... e+用演算 ...
還有簽名下都係用演算 ...
不過轉回預設風格就快多了
http://www.bysan.com/index.php?styleid=1
轉回現用
http://www.bysan.com/index.php?styleid=15
[發帖際遇]: 微風晚晚風花雪月, 最終精力不足, 被逼花現金93銖補身.
nn而家買到了....可惜錢唔夠用
[發帖際遇]: kasan幫助大陸公安抓賊, 獲得獎金現金98銖.
nn都不用錢去升他的 只要發下帖 或上下線 就可兌換了
發帖會加經驗??