BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1958|回復: 11

help!!!!!!!!!!

赤獸 冰極獸人----->>>> 暗黑魔王

有沒有人可教下小弟這兩只 魔獸要分別在多少的經驗值才合到體啊,,,,,,,,,,試了好多次了
呢D普通獸 通常勝率 30匹以上就行了
只係 tason d 獸先會變黎變去 ... 仲好苛刻
[發帖際遇]: 浪客劍心開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金92銖.
nn
原帖由 kasan 於 2009-3-11 07:55 PM 發表
呢D普通獸 通常勝率 30匹以上就行了
只係 tason d 獸先會變黎變去 ... 仲好苛刻

冰極獸人 A 85% 460 + 5 420 + 6 350 + 7 1170/1200 16 247/300
赤鬼 C 79% 410 + -3 390 + -1 270 + 0 588/1100 13 200/200

超過了好多了,但是都唔得
why why tell me why
因為暗黑魔王最多只可以有三隻...已經出現左三隻...所以無得合LU...
原帖由 陳近南 於 2009-3-11 08:38 PM 發表
因為暗黑魔王最多只可以有三隻...已經出現左三隻...所以無得合LU...

可不可多加幾只啊,,,,,,,,好想要啊,,,please
遊戲規定 ... 你合過另一D
[發帖際遇]: 黑色幽默因年少無知, 辱罵災民,最後被判做慈善, 捐款了現金299銖到該災區.
nn
原帖由 浪客劍心 於 2009-3-11 08:51 PM 發表

可不可多加幾只啊,,,,,,,,好想要啊,,,please

想要的話 我教你點得到....
你練勁D獸   再去卑鄙 -巨魔-
突擊佢 ..
行動啦...-巨魔- 自稱為王者...等緊你去挑戰...
原帖由 黑色幽默 於 2009-3-11 09:22 PM 發表
[發帖際遇]: 黑色幽默因年少無知, 辱罵災民,最後被判做慈善, 捐款了現金299銖到該災區.

想要的話 我教你點得到....
你練勁D獸   再去卑鄙 -巨魔-

那有物指教啊
???乜叫有物指教.....