請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5138|回復: 28

09/03/05 更新事項

[發帖際遇]: kasan在大街上撿到現金100銖, 飛快的跑回家躲著.

難得死網友黎我論壇 唔更新下都對唔住佢 ...
  • 在簽名下新增 經驗值,魔法值,生命值------------詳細------------> 算法在這裏 不明的猛我
  • 在簽名下新增 寵物資訊 (前提下你有寵物) 10蚊啫 ... (突顯 寵物中心 設施,前題下你必須有簽名)
  • 在簽名下新增 你女友/男友 老婆/老公 還是單身 (突顯 真愛戀人 設施,前題下你必須有簽名)
  • 在簽名下新增 家族 家族等級 (突顯 家族門派 設施,前題下你必須有簽名)
  • 新增 Flash遊戲 將近四百個 現時為 814 個
  • 新增兩個即時聊天 BS聊天室
    另一個分別在
    寵物中心數碼戰役
  • 采取論壇靜態化 以前論壇連結將會失效
  • 更新寵物中心為天使寵物系統
  • 更新世紀之戰 新增 170隻魔獸 大幅度調整平衡性 (感謝Tason不返學都要堅持)
  • 新增在線音樂 (在上方標籤後)
  • 新增Bysan favicon.ico 小圖標
  • 論壇靜態化 以前論壇連結將會失效
  • 新增在線鬼故 (在上方標籤後)
  • 修正 "無法判定字串常數的結尾" 指命碼錯誤問題

注意:是次更新用到IE7新增指令 如未能正常遊覽者 說更新IE為IE7
[發帖際遇]: missru玩寵物樂園, 獲得現金6銖.
nn10蚊啫~~~

我都冇~~
本來要存款 但現在改好 即時可買~
仲唔買?
佢扮窮...
論壇 GE 金錢一向都好透明...扮窮係冇用GE...
嘖…
死K...個句唔返學洗唔洗寫出黎...搞到我好似壞學生咁...
你不嬲都壞...仲成日話我壞...真係唔應該...
[發帖際遇]: missru發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金41銖.

難得死網友咁為我~~我吾買真喺對吾住妳啦~~

點買?
[發帖際遇]: missru經過踩到焦皮, 被焦皮主陪醫藥費現金168銖.
nn原來購買就喺咁簡單~~
你知就好 ...
簡單到 ... 按一下
又用埋曬 d 二號...n咁卑鄙...
好簡單 因為在廳的電腦 ...
木馬過千唔想整個bysan被刪(管理員可一次刪除全論壇的帖子) 唯有用二號