BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2596|回復: 19

饑餓的億萬富翁

津巴布韋也許是世界上唯一一個億萬富翁與香車、美女、洋房聯系不起來的國家。一張一千憶的鈔票僅僅等價於一美元,這場經濟危機開始於1980年,自從這個國家獲得獨立以來通貨膨脹率已經到達了2,200,000%。今年年初,政府已經開始發行1百萬,5百萬,1千萬和最高的5億元的鈔票。

嗯嗯 之前都試過
唉...K總值錢過佢D錢...
[發帖際遇]: 由妮可買了一個饅頭吃, 花了現金14銖.
nn用錢砸死你   ...........    一點都不可惜
[發帖際遇]: Tason出門就踩狗屎,失去50元,轉身去買彩票,中獎現金58銖元,大叫,行狗屎運.
nn咁我都係等住卑錢砸死算啦...咁死法...真係前無古人後無來者....
前無古人  最抵死的一個人
不過死得最唔抵就係有個人浸死在牛腳氹入邊  哈哈
人生自古誰無死...死得咁有型...不枉此生...
[發帖際遇]: 由妮可英雄救美, 獲得現金11銖.
nn好型咩   在一堆臭銀紙下摷出T那發臭的屍體
[發帖際遇]: Tason在五星級酒店和MM HAPPY一晚, 花費現金78銖.
nn你成日袋住D咁臭GE錢...我諗你都唔見香到去邊..
[發帖際遇]: 由妮可在公車上揀到現金10銖.
nn車  我不知幾香
原帖由 Tason 於 2009-2-17 12:20 AM 發表
[發帖際遇]: Tason在五星級酒店和MM HAPPY一晚, 花費現金78銖.

你成日袋住D咁臭GE錢...我諗你都唔見香到去邊..

唔關d錢事 你本身都臭的
[發帖際遇]: Carter在路邊開檔, 本日賺到現金2銖.
nn兩個 pro 離題 merber ...
[發帖際遇]: Tason上廁所沒有帶廁紙, 只好掏現金94銖..咳..咳..
nn離題係正常...唔離題係唔應該...