BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 寒靈.伊

公佈左成績la~><

咁又係   本人有實力    讀書只係曬我時間
[發帖際遇]: Tason經過踩到焦皮, 被焦皮主陪醫藥費現金164銖.
nn欺人之最強乃自欺也....
我無自欺呀   我真係有實力架   你知架
有嗎...我點解唔知GE...唔通係發夢個陣..
全世界都知  得你唔知咋   睇黎你連基本GE野都仲未知    要從幼稚園重新黎過
我都有去進修 但是都是唔合格 讀書真是唔&#21873;我

回復 16# 的帖子

厲害 厲害 ...
死K...又係度扮得咁真實啦..

回復 22# 的帖子

當然   &#28201;書不如&#28201;仔嘛
樓上&#22000;位GE言語有D誤人子弟GE嫌疑...
俾左咁大條罪名我呀   不過係人都知啦
原帖由 Tason 於 2009-2-15 10:23 PM 發表
寒伊妹妹...你GE運氣值未免高左D...開口中1/797GE機率你都中......我真係佩服得五體投地..

嘖…你估我想嫁 一3一
我鬼知會咁ge 嫁~
就係突然林到尼個數…點知…唉…
希望大家都可以囉到好成績~~><
而我都要努力突然3.06 ge大關~~
[發帖際遇]: 碧驚目一郎幫助大陸公安抓賊, 獲得獎金現金75銖.
nnWOMEN'S SELF-DEFENSE                                                              A+
女子防身術

你做戈d咩黎= =
[發帖際遇]: Carter獲得本周補貼現金33銖.
nn3.06 好大架啦
因為有D科唔佔分先會咁高咋 ...
食慒左LU~