BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4868|回復: 62

T^T 吾夠權限睇吾到人地D相 ..

[發帖際遇]: 思念〝過去〞在大街上撿到現金100銖, 飛快的跑回家躲著.
nn係咪要狂發言先可以升到權限五十ga?
我想睇下人地D旅行相相啊 ><...
我都係要投訴下...你地版主官官相衛...無視我地黎d比上不足比下有餘有中層人士....
原帖由 思念〝過去〞 於 2008-8-26 06:30 PM 發表
[發帖際遇]: 思念〝過去〞在大街上撿到現金100銖, 飛快的跑回家躲著.

係咪要狂發言先可以升到權限五十ga?
我想睇下人地D旅行相相啊 >

本來我都想發個咁ge貼ga...點知卑你搶先一步添.所以為有順水推周....
[發帖際遇]: ☆~友情~☆幫助大陸公安抓賊, 獲得獎金現金73銖.
nn係邊度要你地閱讀權限先睇得??
以下兩貼勻為需要閱讀權限50..
1. 8月2-6日之日本自助行
2. 台北阿里山之行[7-25~7-26]

你閱讀權限100...所以係唔會明白我地d平民百姓ge辛酸...
may be個樓主想只係比d版主睇卦...我都未睇過所以唔知~
你要同佢本人講下先得la~
所以咁陣黎個貼就係要喚醒佢ge良知...
佢好快會見個貼ga la我幫你推上去
你太好人啦...I LOVE YOU...
[發帖際遇]: Tason出門就踩狗屎,失去50元,轉身去買彩票,中獎現金67銖元,大叫,行狗屎運.
nn
原帖由 思念〝過去〞 於 2008-8-26 06:30 PM 發表

係咪要狂發言先可以升到權限五十ga?
我想睇下人地D旅行相相啊 >

想要50ge權限...就必須要成為封神級會員(權限50)或版主(權限100)...
而你離封神級會員ge路仲係要漫長...所以唯有等某某人知錯先至可以...
而且你ge權限得個15...好似低左d...
[發帖際遇]: ☆~友情~☆北上叫雞... 飯食, 誰知去了黑店, 被人打劫了現金51銖.
nn要佢自己改番先得~~超版想點改都得la~
佢可能以為50好少
[發帖際遇]: ☆~友情~☆出門就踩狗屎,失去50元,轉身去買彩票,中獎現金55銖元,大叫,行狗屎運.
nn一d都唔少ga~”~可能佢真係唔想比其他人睇卦==
我都係得45 ja~哈哈
so話佢太過lor權限set得~