BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 902|回復: 3

食人族

有三個人    佢地好不幸誤入食人族
族長話    可以暫時不食左你地
但你地要完成二個任務
三人連點頭  小心問  是咩任務
族長叫佢地完成第一個先   就係叫佢地三人去森林搵任何一種生果   但一要摘十個
過左幾分鐘
第一個返左黎   佢搵到三個苹果
族長話  要保命   就在限時之內食左佢  且唔準笑
當然   佢好順利完成   保住條命
第二個返左黎   佢搵到十粒士多啤梨
族長同樣要求   但想不到的是   佢居然未能完成任務
上左天   上帝問佢   你點解要笑~~

第二個好無耐的說:....

因為我看見第三個    佢摘了十個西瓜
十個西瓜姐.....有咩好笑...一d都唔理智...
[發帖際遇]: kasan獲得醫療補助現金50銖.
nn有三個人    佢地好不幸誤入食人族
族長話    可以暫時不食左你地
但你地要完成二個任務
三人連點頭  小心問  是咩任務
族長叫佢地完成第一個先   就係叫佢地三人去森林搵任何一種生果   但一要摘十個
過左幾分鐘
第一個返左黎   佢搵到十粒士多啤梨
族長話  要保命   就在限時之內將佢塞入肛門  且唔準笑
當然   佢好順利完成   保住條命
第二個返左黎   佢搵到十粒提子
族長同樣要求   但想不到的是   佢居然未能完成任務
上左天   上帝問佢   你點解要笑~~

第二個好無奈的說:....

因為我看見第三個    佢摘了十個榴蓮 ...
哈哈哈  好好笑~~