BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2173|回復: 14

19句好笑既癈話(笑掉大牙)

1. 天才隻會話人地白癡, 白癡隻會話自己天才
2. 唔好急 ... 最緊要快...
3. 警察 : 咪郁,舉手!!
    犯人 : 阿sir,我舉手就會郁架啦喎, 唔郁又點舉手呀!!
4. 我生平最憎兩種人, 一種係種族歧視的人, 第二種係黑人
5. 樓下個看更:[ 咦!! 出街呀? ]
6. 測驗分數既高低係唔緊要架,最緊要係唔好低分!
7. 第一,無速度!第二,唔夠快!第三,太慢喇!
8. 「顧客,你要先升級您的下載軟件,才能下載我們的升級軟件。」
9. 信我啦! 依球波一係入一係就唔入...
10. 你唔好收左聲先講.
11 邊位同學無返唔該你舉手..
12在某餐廳食緊LUNCH ...奏效碰上朋友..然後就問你係唔食緊LUNCH 啊?
13你訓左未啊..訓著左就應下我啦~~
14上堂前Miss用廣東話問:「有邊個唔識聽廣東話?」
16. 黃生您好, 貴姓呀? 
17 咁耐冇見...肥左又瘦左喎
18 其實如果你唔樣衰都幾靚架喎.
19.睇完唔回今晚等見鬼
呢D未我最鐘意GE即犯錯誤笑話
寒靈.伊 該用戶已被刪除
好多都自相矛盾ge~呵呵!
(笑話係咪應該移去笑話區呢~如果唔係戈區就拍蚊蚊架啦...)
陳近南 該用戶已被刪除
信我啦! 依球波一係入一係就唔入...
= ="
呵呵...
好搞笑呀....^^
2. 唔好急 ... 最緊要快...   
我地會計阿sir都講過泥句呀.... 不過佢係咁講....
"慢慢泥 唔洗急 最緊要快~"
哈哈~睇過哂-3-"
勁無奈-0-"
[發帖際遇]: 由妮可幫助大陸公安抓賊, 獲得獎金現金140銖.
nn無聊至極  睇返以前d貼都好有趣
[發帖際遇]: missru幫助大陸公安抓賊, 獲得獎金現金75銖.
nn再睇一样甘好笑..
哥哥哥哥哥哥哥哥
警察 : 咪郁,舉手!!警察 : 咪郁,舉手!!警察 : 咪郁,舉手!!警察 : 咪郁,舉手!!警察 : 咪郁,舉手!!111哈哈哈~~~~~~!