BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3554|回復: 48

好慘呀 ! kasan !!!!!!!!!!!!!!

kasan 我d 錢同埋我d 在線時間點樣計先?

成$16000 蚊和200 個鐘上線時間wor ! ! !

一夜之間全部冇曬wor ! 點計好呢?
原帖由 kit 於 2007-2-6 12:43 PM 發表
kasan 我d 錢同埋我d 在線時間點樣計先?

成$16000 蚊和200 個鐘上線時間wor ! ! !

一夜之間全部冇曬wor ! 點計好呢?

你的錢在銀行 ?
200 個鐘上線時間 有冇呀 ... 這個要重計的 !
有冇咁誇ar????
我銀行有成12萬無哂啦~~~快d比返我呀
ha~我一蚊都冇wo點算先~
我已將銀行的錢加入金錢中了,但  kit 和 健兒樂,  你們的數據顯示你們沒有在銀行存有大量現金 ...
咁je係呃錢....??ikaka~
原帖由 ☆~友情~☆ 於 2007-2-6 07:43 PM 發表
咁je係呃錢....??ikaka~

嘩!你都好多錢喎 ... 係咪計錯呀 !!!
原帖由 kasan 於 2007-2-6 07:44 PM 發表

嘩!你都好多錢喎 ... 係咪計錯呀 !!!

喂 你差我條數 几時被返我呀 ? n 年之前我用成副身家買左隻寵 跟住就更新搞到我血本無歸 依家得几百元過日子
寵物無得賠 ...
原帖由 kasan 於 2007-2-6 08:13 PM 發表
寵物無得賠 ...

咁賠錢囉 邊個叫賠寵物呀 是咁以賠返十萬八萬先啦
講得好呀 ! 還有呀 ! 我d 錢係問人借ga ! 你唔比返我我點還比人呀 ! 時間方面就冇咩所謂啦 ! 係咪你都話我誇張 ! 我都算啦 ! 當被你呃左就算啦 ! 但係d 錢點都要還 ! 最少都要2 萬呀 !
不能這樣的 ...
wa ! 咁我都地咪物野都冇曬點得ga ! 完全係冇道理ge 表示來ga !
原帖由 kit 於 2007-2-6 08:20 PM 發表
講得好呀 ! 還有呀 ! 我d 錢係問人借ga ! 你唔比返我我點還比人呀 ! 時間方面就冇咩所謂啦 ! 係咪你都話我誇張 ! 我都算啦 ! 當被你呃左就算啦 ! 但係d 錢點都要還 ! 最少都要2 萬呀 !

你問人借錢要我還 ...
早說已將銀行的錢加了進現金中 ...
你看看友情的金錢就知架啦 ...