BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: tslney

此區一問

妖.......條死XX

佢好似叫尤少同佢攞單行簿嘛....

我都見到佢D舉動......

佢D咁嘅人...面皮幾寸厚.......

一來為分(係人都睇得出),二來為.....呵, 以為自己好乜咁
..........
兔兔
       其實 d 人攞簿都唔至 3 本嫁 la -,-"
         都冇人理 ge...是但 la
           唉...考試 la...等死 la ><  科 a math 都唔知點溫

豬仔
        又呃帖 - -  冇野講就唔好發帖 la
好彩我地&#25886;左自己戈3本&#21867;....

唉...” geog好x..都唔知佢問乜 =.=

2個幾鐘坐&#21946;度....好空虛@@
me 2 - -"

d 問題完全唔明 lor...唉

我老吹俾佢炸 - -"
唉........一定要PASS GA......

我要全科PASS!!

但係A.MATH真係......SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
加油加油!
唉.....個SCHEDULE好有問題

依家得返D唔洗點溫GE.....

之前又溫死人WOR....

2日溫科MATHS....笑大人個口 = =
唉...math 唔知點溫好

我覺得考試除左 rk...好似科科都唔係咁得咁 - -"

聽日應該係最輕鬆戈日掛...-,-  唉唉
聽日......OK啦..只係做死人&#21867;份卷

聽日下晝搵D野搞下.......@@"
嘩...你想搞咩呀 -0-???

好開心呀...考埋星期 5 有得放假 la...

呢個星期累死我 la
冇.....冇野搞...

都唔算非常辛苦啦...只係ECON同GEOG...@@”nn[ Last edited by 鴛鴦兔 on 2006-11-25 at 05:17 PM ]
GEOG 戈日真係 oh my god >o<

唔好題了 - -"  唉唉...

好驚 fail geog -,-
我ECON同GEOG都唔FAIL得GA!!!
我都係...好驚呀 - -"....

唔通今年要留 -口-???

pS.  記得 sd 上次美食節 d 相俾我 >o<'
       thx ><